Tulcea, prezentă la Festivalul Internaţional de Teatru pentru Studenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afişul spectacolului
Afişul spectacolului

Teatrul ”Jean Bart” Tulcea participă la ediţia a patra a festivalului, cu spectacolul de teatru „Stele pe cerul dimineții“, de Alexandr Galin,a cărei premieră are loc la începutul acestei stagiuni. Concursul se va desfăşura în perioada 24 -28 noiembrie, la Carei, Județul Satu Mare

Spectacolul ce urmează a fi susținut este lucrarea de licenţă a studenților din anul III, ce își desfășoară programul de practică obligatorie în teatrul tulcean, un proiect de colaborare între Teatrul „Jean Bart” Tulcea și Universitatea  din Craiova , Facultatea de Litere, Departamentul de Artă Teatrală.
Din distribuţie fac parte Dragoș Andronie, Ana Cratiță, Petrișor Diamantu, Patricia Ionescu, Claudia Nisipașu, Claudia Suliman, Luiza Stănescu, Costinela Ungureanu, Simona Petrencu. Scenografia: Daniel Iacoblev – Barău, asistent regie: Edith Mag, regia: Alexandru Boureanu.
Alături de teatrul din Tulcea, în competiţie intră şi studenții facultăţilor din Cluj, Bucureşti, Târgu Mureş şi Sibiu, iar din străinătate studenţi din Novi Sad, Serbia, cei ai Academiei Athanor din Germania, studenţii facultăţii din Kaposvar, Ungaria şi, în premieră, studenţii facultăţii de teatru din Wroclaw, Polonia.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite