Tulcea: oferte de cazare pe toate drumurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofertele de cazare în municipiul Tulcea sunt pe toate drumurile, în cel mai strict sens al expresiei.Spaţiile de afişaj sunt arhipline cu anunţuri de închiriere, ofertele fiind invers proporţionale faţă de cerere.

Ofertele de cazare în municipiul Tulcea sunt din ce în ce  mai multe, în comparaţie cu cererea extrem de scăzută.  La agenţiile imobiliare vin din ce în ce mai puţine cereri de închiriere. Anunţurile postate în locuri vizibile rămân de regulă fără răspuns sau negocierea este ratată.  În atare condiţii proprietarii  caselor se văd nevoiţi să lase din ce în ce mai mult din preţul iniţial cerut.O garsonieră situată într-o zonă periferică poate fi închiriată contra sumei de 300 de lei, excepţie făcând utilităţile.
 Oferta de pe stradă
 Una dintre ofertele vizibile se află pe strada Isaccei din Tulcea, una din arterele principale din oraş.Pe un panou generos , cu litere  de-o şchioapă, oferta de cazare nu trece neobservată.  Dar nici accesată nu este. Tulcenii trec indiferenţi pe lângă panoul colorat.  Unii, posibil să se întrebe dacă nu cumva oferta de cazare nu vizează taman pomul de care se sprijină anunţul frumos pictat.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite