Tulcea: Vrei un job bine plătit în Uniunea Europeană? Vezi aici oferta!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mii de șomeri își caută un loc de muncă. Foto: Arhivă Adevărul
Mii de șomeri își caută un loc de muncă. Foto: Arhivă Adevărul

Prin intermediul Portalului Mobilităţii Forţei de Muncă din Europa – EURES sunt oferite locuri de muncă vacante în agricultură şi sănătate. Iată care este oferta la momentul de faţă:

Angajatorii danezi doresc să angajeze 15 grădinari în sere sau asistenţi de grădinari în sere. În acest stagiu, tinerii acceptaţi vor munci în sere moderne şi în paralel vor studia la Colegiul din Kold.
În primii 2 ani la colegiu se va preda în limba engleză. Asistenţii de gradinări vor lucra doi ani şi vor studia 33 de săptămâni, iar grădinarii vor lucra timp de 3 ani şi 8 luni, cu 45 de săptămâni la colegiu. Aceştia vor semna un contract de instruire cu angajatorul şi un contract educaţional cu colegiul din Kold. Şcolarizarea e gratuită. La finele primilor doi ani se dau şi examene în daneză. Candidaţii trebuie să aibă vârsta între 18-24 ani (fiind vorba de un stagiu - în paralel cu munca se va merge la cursuri), carnet de conducere obligatoriu, să fi absolvit un liceu sau o facultate şi să aibă foarte bune cunoştinţe de limba engleză.
Termenul limită pentru trimiterea documentelor (CV-ul model EUROPASS şi scrisoare de intenţie în limba engleză) este 18 iulie 2011.
De asemenea, o firmă din Germania oferă zece locuri de muncă pentru postul asistente/asistenţi medicali. Salariul pentru aceste posturi este de aproximativ 2000 euro/brut/lună. Angajatorul oferă sprijin în obţinerea permisului de muncă, obţinerea unei locuinţe şi învăţarea limbii germane în şcoala proprie.
„Cei care doresc să primească mai multe detalii despre locurile de muncă vacante din ţările Uniunii Europene pot accesa www.eures.anofm.ro, sau pot veni la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, strada Grigore Antipa, nr.10, etajul I, camera 107 sau pot suna la numarul de telefon 0240 512 298“, spune Cristian Denuşi, purtător de cuvânt al AJOFM Tulcea.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite