Tulcea: Vrei un job bine plătit în Uniunea Europeană? Vezi aici oferta!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şomerii tulceni au şansa să se angajeze în  statele Uniunii Europoene. Iată ce se caută acum pe piaţa muncii din Europa:

Angajatorii din Marea Britanie ofera un numar de 10 locuri de muncă: cinci posturi de asistent medical şef (se cere: muncă în echipă, asigurarea unei îngrijiri de calitate a pacienţilor, administrare de medicamente şi activităţi specifice, 16 ore pe săptămână; calificare, experienţă într-un loc de muncă similar; engleza nivel avansat) şi cinci posturi de asistent medical (muncă în echipă pentru asigurarea unei îngrijiri de calitate a diverse categorii de pacienţi, 40 ore pe săptămână, în ture de zi şi de noapte, calificare, experienţă într-un loc de muncă similar, engleză nivel avansat).
Angajatorii din Norvegia oferă două locuri de muncă în meseria de chimist pentru efectuarea de analize chimice într-o companie farmaceutică (se cer studii de lungă durată pe  specialitate şi experienţă în domeniu).
Un angajator din Slovenia caută un maseur (40 ore/săptămână, se cere şcoală profesională sau de ucenici, calificare, experienţă de un an, permis conducere B, engleză la nivel mediu).
Un angajator din Ungaria oferă un loc de muncă în meseria de operator la fabricarea produselor ceramice (se cere şcoală profesională sau liceu, 10 ani experienţă în fabricarea  de produse ceramice, iar cunoaşterea limbii engleze şi germane constituie un avantaj).
Pentru aceste locuri de muncă cei interesaţi vor depune un CV în limba engleza la consilierul EURES al AJOFM Tulcea. Informaţii cu privire la perioadele de lucru, cazare, transport, salarizare, program de lucru, cerinte ale postul, dar şi informaţii referitoare la modalităţile de aplicare sau înregistrare on line a CV-urilor,  pot fi obţinute la sediul AJOFM Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite