Tulcea: Violată de propriul ei fiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a ajuns din nou după gratii
Tânărul a ajuns din nou după gratii

O femeie din Niculiţel a depus plângere la poliţie după ce a fost violată de nimeni altul decât fiul său de 29 de ani, Tudorel Dobrea. Acesta ieşise din închisoare în urmă cu numai câteva zile, unde a stat circa 10 luni pentru fals privind identitatea

Tudorel Dobrea (29 de ani), din Niculiţel, şi-a violat cu brutalitate mama, după ce cu câteva zile înainte a bătut-o zdravăn. Bărbatul numai ce ieşise în închisoare, unde a stat mai puţin de un an de zile. Mama lui era prea jenată de ceea ce s-a întâmplat pentru a mai depune plângere, dar a fost convinsă de ceilalţi copiii că acesta este lucrul corect din punct de vedere legal.
„Cercetările se efectuează după plângerea părţii vătămate. Acuzatul a mai stat după gratii timp de zece luni de zile, pentru fals privind identitatea. A fost eliberat din arest pe data de 17 noiembrie, iar în noapta de 22 spre 23 noiembrie se pare că şi-a violat mama“, a declarat procurorul Dan Stepanencu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.
Tudorel a ajuns din nou după gratii, în arest preventiv de data aceasta.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite