Tulcea: Veronica Ţugui rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Constanţa a respins astăzi ca nefondat recursul înregistrat de inspectorul fiscal Veronica Ţugui împotriva deciziei Tribunalului de a o ţine în arest pentru 29 de zile. Tânăra va mai rămâne după gratii încă 26 de zile pentru luare de mită

A fost denunţată de către Niculina şi Petrea Vasilache, reprezentanţii firmei Vasilache Ralu Tulcea, o firmă de mobilă. Veronica Ţugui, angajată a DGFP, a fost arestată pe 1 septembrie. Ieri a înregistrat pe rolul Curţii de Apel recurs, iar în urmă cu câteva minute judecătorii constănţeni au decis că Veronica va mai sta după gratii.
Tulceanca de numai 32 de ani este acuzată că ar fi primit de la cei doi denunţători suma de 3.000 de lei (la care se mai adaugă alţi 1.000 de lei primiţi anterior) pentru a întocmi un act de control favorabil firmei Vasilache Ralu Tulcea.
Împreună cu Veronica Ţugui ar mai fi acţionat, spun anchetatorii, o colegă din cadrul aceleiaşi instituţii. Daniela Eugenia Toader, colega implicată în control, este cercetată în stare de libertate.  Şi faţă de această colegă s-a început deja urmărirea penală.

La momentul de faţă, Veronica mai are un proces pe rol. Este un dosar deschis împotriva Direcţiei de Finanţe, de la care solicită drepturi salariale restante. Dosarul în care aceasta îşi cere drepturile de funcţionar public a fost înregistrat pe data de 23 iunie, iar următorul termen a fost stabilit pentru data de 30 septembrie.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite