Tulcea: Va sta opt ani la închisoare pentru tentativa de omor din Zagen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coţofan Constantin va sta opt ani după gratii pentru că la începutul lunii iunie 2010 și-a înjunghiat de trei ori un coleg, și el îngrijitor de animale î zona Zagen de la ieșrea din municipiu

Acesta va avea de plătt 2.000 de lei Spitalului din Tulcea ș 1200 de lei cheltuieli judiciare.
În noaptea de 11 spre 12 iunie 2010 inculpatul a ameninţat victima Nelu Neculai (49 de ani) cu un cuţit. Victima i-a aplicat o palmă lui  Coţofan Constantin pentru faptul că l-a ameninţat, ceea ce l-a enervat pe inculpat, care a încercat să lovească cu acel cuţit în zona abdomenului lui Nelu. Victima s-a ferit, a încercat să ia cuţitul din mâna inculpatului, dar nu a reușit, deoarece a fost tăiat la mâna dreaptă, în zona încheieturii. După acest episod, Constantin Coţofan l-a lovit Nelu Neculai cu acel cuţit în zona abdominală. Victima s-a prăbușit pe pardoseală, după care a leşinat. Cu ajutorul cuţitului de bucătărie, inculpatul Constantin Coţofan a înjunghiat victima în aceste condiţii în torace şi abdomenul superior lateral, cauzându-i plăgi multiple la torace şi  abdomen superior, punând viaţa victimei în primejdie.
În fața instabței, victima a recunoscut că ă a început scandalul, și că ambii erau extrem de beți. De asemenea, acesta a susținut în fața completului de judecată că Constantin Coțofan l-a amenințat în repetate rânduri, spunându-i la fiecare ceartă că „Tot bag eu cuțitul în tine“.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite