UPDATE Tulcea: Un tânăr a murit după ce s-a răsturnat cu motocicleta FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Chirilă
Ionuţ Chirilă

Accidentul s-a petrecut aseară, în zona localităţii tulcene Mineri (comuna Somova). Un băiat de 31 de ani din Tulcea a pierdut controlul motorului, s-a răsturnat şi a murit imediat după ce a ajuns la Spital.

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea l-a transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean, dar băiatul nu a rezistat. Ion Chirilă (31 de ani) din Tulcea  cunosut motocicliştilşor ca Torpila, a murit înainte de a ajunge pe masa de operaţii.


Gheata i-a rămas prinsă de motor


Motorul implicat în accident

Gheata motociclistului a ramas prinsa de motor
arhivă

Tânărul lucra în Italia şi venise pentru puţin timp în ţară. Ieri Ionuţ venise la o petrecere a motocicliştilor. În urmă cu câteva zile a fost ziua lui de naştere, astfel că le-a făcut cinste prietenilor cu câte o halbă de bere. La scurt timp după ce a ajuns a ieşit să mai aducă pe cineva  la petrecere, dar nu s-a mai întors. În zona localităţii Mineri, din cauza unui dâmb, pe fondul vitezei, s-a răsturnat pe carosabil. A fost luat în viaţă de Ambulanţă şi transportat la spital, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva. În urmă cu câteva luni Torpilă a mai fost implicat într-un accident de motocicletă undeva în zona judeţului Dâmboviţa. Atunci de vină era un şofer care l-a lovit în plin.
A lăsat în urmă o soţie şi  fetiţă de doi ani şi jumătate.



Alte tragedii petrecute în ultimele 24 de ore pe străzile din Tulcea:

UPDATE Petrecere cu final tragic la Tulcea: Un băiat a murit şi altul este în comă!

Accident cu patru victime la ieşirea de la mănăstirea Cocoşu. Un copil este încarcerat!



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite