Tulcea: Un puşti de 19 ani i-a furat lanţul de la gât

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia are 35 de ani şi a fost jefuită de un tânăr de 19 ani. Poliţiştii l-au prins şi au constatat că făptaşul nu este străin de astfel de mici furtişaguri: este suspect în alte patru infracţiuni

Lenuţa (35 de ani) trecea liniştită prin E3, pe strada Aleea Cristina când tânărul de numai 19 ani i-a smuls lanţul de la gât.
„Poliţia Municipiului Tulcea a fost sesizată că victima a fost acostată de un individ necunoscut, care i-a smuls lănţişorul din aur de la gât şi a dispărut pe una din străzile laterale“, spune Daniela Condrea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.
În urma verificărilor efectuate, lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale au identificat suspectul în persoana lui D. Ştefan de 19 ani din Tulcea. Din cercetările efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că tânărul este suspect în alte patru infracţiuni de comise în cursul lunii august 2010, împreună cu N. Daniel de 21 ani, din Tulcea.
Prejudiciul total se ridică la 8100 lei, din care s-a recuperat doar lanţul de aur sustras ieri.
Cei în cauză au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 ore, urmând ca azi  să fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite