Tulcea: Un copil de şase ani a murit electrocutat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri după amiază un copil de şase ani din localitatea Cataloi, judeţul Tulcea, a murit electrocutat. Lăsat nesupravegheat, copilul a căzut peste o plită improvizată din curte. Gabriel Bogdan urma să intre în clasa întâi săptămâna viitoare.

UPDATE 9.30. Copilul se numea Gabriel Bogdan, şi era fiul lui Nicolae Bogdan (zis Nicu Stoiciu) şi al Marianei Doina Bogdan. Cel mic se afla în casă cu fratele lui mai mare, de 14 ani. Gabriel se juca în curte lângă o plită improvizată, s-a întins să ia ceva şi a căzut cu burta pe plită. A fost găsit de fratele lui mai mare, care a alertat vecinii. Aceştia sunt cei care au chemat ambulanţa, dar în zadar. Din câte se pare, cei doi copii erau singuri acasă, părinţii fiind amândoi la muncă în momentul producerii accidentului.

UPDATE 8.50. Copilul decedat este fiul lui Nicu Stoiciu, din localitatea Cataloi, comuna Frecăţei. Primarul din localitate, Gheorghe Râureanu, spune că, din câte ştie domnia sa, tatăl copilului şi-ar fi tras curent neautorizat prin pământ.

Ieri, la orele 16.00, un copil de şase ani din localitatea Cataloi a murit electrocutat. Sosit la faţa locului,echipajul Serviciului de Ambulanţă a constatat decesul acestuia.
 „Din păcate nu s-a mai putut face nimic. Şocul electric a fost puternic. Decesul a survenit pe loc. Nu cunoaştem amănunte despre împrejurarea producerii tragediei, dar din ceea ce spun martorii, copilul ar fi fost singur în casă în momentul în care a folosit reşoul electric“, a declarat doctorul Dumitru Vâlcu, şeful Serviciului de Ambulanţă Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite