Tulcea: Un copil de trei ani este în comă după ce a căzut de la balcon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copilul a fost adus de Ambulanţă la Spital la Unitatea de Primire Urgenţe în jurul orei 12.00. Rafael, de numai 3 ani, se află în stare gravă după ce a căzut de la balcon, de la etajul trei al blocului în care locuia. În acest moment oamenii legii iau declaraţii de la cei implicaţi.

UPDATE 10.45. Copilul şi-a revenit. Vecinii şi rudele, adunate în faţa blocului, spun că cel mic se simte mai bine, este stabil, şi urmează să fie adus înapoi la Tulcea.

UPDATE 15.00: Rafael este internat acum la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa. A fost intubat, iar apoi trimis de urgenţă la Constanţa.

„Copilul a ajuns la noi în stare foarte gravă, în comă. A fost intubat de urgenţă, l-a văzut medicul de specialitate, după care l-am trimis la Spitalul de Urgenţă Constanţa cu o ambulanţă de tip C2, cu medic, ambulanţieri, aistentă“, a declarat dr. Dumitru Vâlcu, şeful SJA Tulcea.

UPDATE 13.50: Copilul care a căzut în urmă cu o oră şi jumătate de la balcon, de la etajul al treilea al blocului în care locuia, se numeşte Rafael. La momentul de faţă este internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea.

În faţa blocului, mama dă şi la această oră declaraţii. Bunicul copilului, Dumitru Cosmencu, de 61 de ani, era la ţară când s-a întâmplat nenorocirea: „Am fugit aici de cum am aflat. Le-am spus de atâtea ori că o să se întâmple ceva, o să aibă loc un accident, nu au crezut. Doamne ajută, acum, să se facă bine cel mic. Nu îmi vine să cred că s-a putut întâmpla aşa ceva“, spune bunicul. 

image

Este tatăl mamei lui Rafael. Spune că, din câte ştie domnia sa, fiica lui îl adormea pe cel mic în pătuţ şi Rafael a ieşit pe balcon şi a împins plasa. Aşa s-a întâmplat accidentul. În momentul în care a căzut, acesta era acasă doar cu mama lui.  Rafael mai are  trei fraţi, numai băieţi, cu vârste între cinci luni şi 9 ani.

Copilul de trei ani a căzut de la etajul trei al apartamentului în care locuia, în cartierul C5 din municipiul Tulcea. Cel mic a fost adus la orele 12.30 la Spital. Dr. Dumitru Vâlcu spune că micuţul este, din nefericire, într-o stare gravă.

„Am fost solicitaţi să intervenim, în urmă cu câteva minute, pentru salvarea unui minor care a căzut de la etajul trei, din balcon. Starea pacientului este gravă, copilul se află în comă“, a precizat Dr. Vâlcu, şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite