Tulcea: Un copil de 14 ani a ajuns la Urgenţe după ce fost implicat într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băiatul, Florin Stoian (14 ani) din Beştepe, se afla în maşină cu un unchi de-al său, Ion Ene (57 de ani), din Tulcea. Bărbatul l-a luat din satul natal să-l aducă la Tulcea, dar în dreptul firmei Carniprod s-a ciocnit cu o maşină de marfă. Adolescentul a ajuns la Urgenţe

UPDATE 16.50. Băiatul a fost transportat de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea la Spitalul de Urgenţă. „Tânărul este stabil, dar a rămas la Spital pentru continuarea investigaţiilor medicale“, spune dr. Dumitru Vâlcu, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.

Geamul din partea dreapta s-a spart, iar Florin s-a ales cu tăieturi pe faţă şi corp. A fost preluat de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulce aşi transportat de urgenţă la Spital.

Accidentul s-a petrecut pe drumul Tulcea – Murighiol, la kilometrul 4 – 5, în jurul orei 13.00. Un Ford (de marfă) s-a ciocnit cu Dacia la volanul căreia se afla Ion Ene. Cei doi şoferi sunt şi la momentul de faţă la faţa locului, dau declaraţii. Niciunul dintre cei doi nu este rănit. Dar ambii sunt foarte speriaţi.
„Conduc din 1977, nu am mai avut incidente. Poate doar minore, nimic deosebit. Acum am intrat în depăşire şi celălalt a vrut să intre în parcare. Nu ne-am înţeles, practic. Nu avem nimic, dar suntem destul de speriaţi“, spune şoferul.
Poliţiştii fac încă măsurători la faţa locului pentru a depista care au fost circumstanţele care au dus la acest accident şi pentru a stabili vinovatul.


Geamul din dreapta s-a făcut ţăndări
Poliţia Rutieră face măsurători
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite