UPDATE Tulcea: Un bărbat a murit electrocutat în timp ce încerca să repare aspiratorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 72 de ani din satul Lunca (comuna Ceamurlia de Jos) a murit ieri seară. Cauza morții: electrocutare. Acesta încerca să își repare aspiratorul atunci când s-a petrecut incidentul.

UPDATE: Petre Gâţă (72 de ani) era din Constanţa, dar locuia de câţiva ani la ţară, la Lunca. „S-a retras aici, la linişte. Avea pământ, casă, mai mult stătea la ţară“, spune cumnata lui.
Ieri seară, bărbatul a udat prin curte, după care a început să repare un aspirator care eraîncă în priză. „Avea mâinile ude, avea picioarele ude şi s-a electrocutat“, mai spune cumnata lui. Bărbatul rămăsese văduv în urmă cu 15 ani, iar de câţiva ani se recăsătorise. A lăsat în urmă un băiat (care acum locuieşte în Austria) şi o fată care locuieşte în Constanţa.

Serviciul Județean de Ambulanță Tulcea a ajuns la fața locului, dar nu a mai putut face nimic pentru a-l ajuta pe bărbatul din Lunca: „Am fost solicitați în jurul orelor 18.30. S-au aplicat manevre de resuscitare, dar nu s-a mai putut face nimic pentru victimă“, spune dr. Dumitru Vâlcu, directorul medical al Ambulanței.

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite