Tulcea: Un autoturism a plonjat în Lacul Ciuperca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina este şi acum în lacul din municipiu
Maşina este şi acum în lacul din municipiu

Un autoturism Dacia Logan a intrat în Lacul Ciuperca, în urmă cu aproximativ o oră. Şoferul este nevătămat, dar s-a speriat destul de tare. Era maşina unei firme de curierat.

Adrian Mirancea (36 de ani) mergea pe strada ing. Dumitru Ivanov dinspre gară spre şantierul naval. A intrat în depăşire, nu a mai putut controla maşina, şi a plonjat direct peste zona de parc, printre copacii decorativi, în lacul Ciuperca.


„Am intrat în depăşire, iar cel din faţa mea (el zice că a semnalizat, dar eu nu am văzut) a intrat şi el pe contrasens. M-am speriat, am tras stânga de volan. Am crezut că mă redresez, dar se pare că nu a fost aşa. Am ajuns în lac şi timp de două minute nu reuşeam să deschid nici uşile, nici geamul, nimic. Eram incredibil de speriat. Vedeam cum se urcă apa, îmi ajunge la faţă. Apoi mi-am dat seama că apa este mică aici, m-am mai liniştit“, povesteşte Adrian Mirancea.
Are 10 de ani de când conduce, şi de trei ani de zile şofează profesionist. Era cu maşina firmei de curierat la care lucrează. „Cred că numai ce mi-am pierdut şi locul de muncă“, mai spune Adrian.
A fost testat cu etilotestul şi s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice. Medicul de pe Ambulanţă, dr. Radu Nicolae Sicinschi, spune că şoferul nu a păţit nimic, decât că a tras o sperietură pe cinste şi este ud leoarcă.
„A avut şi o problemă cu tensiunea, dar este normal în astfel de situaţii“, mai povesteşte medicul de pe ambulanţă.

image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite