Tulcea: Trei turişti din Cluj au scăpat de înec ca prin urechile acului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clujenii vroiau să ajungă la Chilia
Clujenii vroiau să ajungă la Chilia

Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 37 şi 42 de ani, au plecat din Pardina cu destinaţia Chilia. Din cauza vântului, barca s-a răsturnat în Dunăre. Cei trei turişti au fost salvaţi de Polţia de Frontieră Pardina

Accidentul s-a petrecut ieri după amiază, în zona localităţii Pardina. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Pardina, aflaţi în misiune de supraveghere şi control pe fluviul Dunărea, au observat în apropierea şenalului navigabil din dreptul localităţii o ambarcaţiune cu trei persoane la bord, care era în pericol să se scufunde.
„Pentru sprijinirea celor în cauză, echipajul poliţiei de frontieră a  intervenit rapid reuşind recuperarea în cel mai scurt timp a persoanelor aflate în pericol – trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 37 şi 42 de ani“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Tulcea, Natalia Agighioleanu.
Bărbaţii  au declarat că intenţionau să ajungă în localitatea Chilia, dar din cauza valurilor mari şi a vântului puternic au pierdut controlul ambarcaţiei, iar unul dintre ei a căzut în apă  fiind în pericol de a se îneca.
În momentul salvării, ambarcaţiunea acestora s-a răsturnat şi a plutit în derivă fiind recuperată şi remorcată la mal  de poliţiştii de frontieră.
Persoanele nu au necesitat îngrijiri medicale, mai spun reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

   

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite