Tulcea: Trei tineri, victime ale unui accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o oră în urmă trei tineri au fost victimele unui accident rutier petrecut pe raza judeţului Tulcea, în zona localităţii Ciucurova. Victimele au fost tarnsportate cu Ambulanţa la secţia Primire Urgenţe a  Spitalului Judeţean.

 UPDATE 11.35. Accidentul a fost cauzat de un tânăr din Focşani, George, de 26 ani. În timp ce conducea un Ford din direcţia Slava Cercheză – Ciucurova, s-a angajat într-o depăşire fără a observa autoturismul Volskwagen Passat condus de Ionuţ de 24 ani din Galaţi, care tocmai îl depăşea. Aşadar, Fordul a intrat în coliziune Passatul, după care a ricoşat în pom.
În urma accidentului a rezultat avarierea celor două autoturisme şi rănirea uşoară a celor trei persoane din autoturismul Ford.
Conducătorii auto posedă permis de conducere şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului.

Cu aproximativ o oră în urmă, pe Drumul Naţional Tulcea-Bucureşti trei tineri au fost victimele unui accident rutier. Potrivit declaraţiei şefului Serviciului de Ambulanţă, doctorul Dumitru Vâlcu, tinerii au ajuns al Spitalul Tulcea după ce le-au fost acordate primele îngrijiri medicale la locul accidentului. Cadrele UPU ne-au confirmat faptul că un tânăr se află la secţia Reanimare, iar ceilalţi doi erau încă în investigaţii medicale. A fost solicitat şi un echipaj al Unităţii de Descarcerare a ISU, însă intervenţia acestuia nu a mai fost necesară.
 Poliţia Tulcea nu a putut oferi amănunte. Vom reveni cu detalii.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite