Tulcea: Trei incendii provocate de resturi de ţigară în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta“ atrag atenţia asupra faptului că resturile de ţigară aruncate la întâmplare pot provoca adevărate dezastre. Numai  în acest weekend pompierii tulceni au stins trei incendii cauzate de resturi de ţigară

Prima dată a luat foc cimitirul din municipiu. De la un rest de ţigară s-au aprins peste 2.000 de mp. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului de pe strada Viticulturii cu două echipaje şi două autospeciale cu apă şi spumă.


Mai târziu, tot de la un rest de ţigară, a luat foc o gospodărie din strada Boierescu din municipiu. Pompierii au intervenit cu două autospeciale şi două echipaje. Aici au ars 100 de kg de haine.


Şi în Murighiol a izbucnit un incendiu în care au ars furajele unui localnic. Aici pompierii au intervenit cu trei autospeciale şi cu trei echipaje pentru lichidarea incendiului. Cauza probabilă a acestui foc a fost, din nou, un rest de ţigară aruncat la întâmplare.
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  avertizează populaţia  că astfel de gesturi pot cauza adevărate dezastre.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite