Tulcea: Trei incendii la vegetaţie uscată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Terenurile s-au aprins pentru că nu au fost luate măsurile de prevenţie pentru limitarea unor astfel de evenimente. În cazul unui a dintre incendii  a fost vorba despre o ţigară aruncată la întâmplare

Seria incendiilor la vegetaţie uscată a început la orele 15.00, când pompierii au fost anunţaţi că a izbucnit un incendiu în Teliţa. Au ars trei hectare de teren, iar cauza accidentului a fost nerespectarea măsurilor de prevenţie privind incendiile.


La orele 22.00, pompierii tulceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucit la Mihail Kogăniceanu. Şi de data aceasta este vorba despre vegetaţie uscată.  A ars un hectar de teren.


Azi noapte, la orele 1.00, Staţia Nave a intervenit pentru stingerea unui incendiu la Enisala. Aici au ars 5 hectare de teren. La prima evaluare focul a izbucnit pentru că cineva foarte „atent“ a aruncat un rest de ţigară în mirişte.
„În aceste cazuri nu au fost aplicate sancţiuni. Inspecţia de Prevenire va analiza cele două situaţii în care cauza probabilă este nerespectarea normelor privind prevenţia, şi se va stabili dacă se acordă sau nu amenzi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta“ Tulcea, Daniela Rotaru. 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite