Tulcea: Trei copii răniţi într-un accident de circulaţie petrecut azi noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei erau pe un scuter, pe drumul Topolog – Sâmbăta Nouă. Accidentul s-a petrecut la în toiul nopţii. Ambulanţa a fost solicitată la orele 3.11. Monica (14 ani) este internată în Spital. O fată de 17 ani şi un băiat de 18 ani au refuzat internarea

Cei trei se întorceau de la discotecă. Pe pietriş, mopedul a alunecat. Pe scuter se aflau două fete (de 14, respectiv 17 ani) şi un băiat (18 ani). Din primele informaţii, se pare că scuterul s-a răturnat pe drumul care leagă localitatea Topolog de Sâmbăta Nouă. La 3 noaptea, Serviciul Judeţean de Ambulanţă a fost solicitat să intervină pentru a salva cei trei copii. Doi dintre copii sunt din comuna Topolog, iar Monica (cea de 14 ani, internată în Spital), este din municipiul Tulcea.

Citeşte şi O ambulanţă s-a lovit cu un tir pe DN 24

„Am fost solicitaţi prin 112 să intervenim pentru salvarea victimelor un accident de scuter. S-au răsturnat pe drum. Singura care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea este fata de 14 ani. Atât fata de 17 ani, cât şi băiatul, au refuzat internarea, având doar nişte leziuni uşoare“, a declarat dr. Dumitru Vâlcu, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite