Tulcea: Trei ani cu suspendare pentru „vânătorul de copii“ de la Sarighiol de Deal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răducea deţinea legal arma de vânătoare
Răducea deţinea legal arma de vânătoare

Constantin Răducea a scăpat de închisoare după ce  împuşcat cu o armă de vânătoare doi tineri care l-au bătut pe fiul lui, Constantin (22 de ani). Pentru răzbunarea fiului, Constantin a stat în arest preventiv jumătate de an

Constantin Răducea (52 de ani) a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru tentativele de crimă comise luna septembrie a a anului trecut.
Omorul deosebit de grav era, de fapt, omor calificat
Aceasta a fost decizia Curţii de Apel Constanţa. Magistraţii constănţeni au decis schimbarea încadrării juridice a faptei din „tentativă de omor deosebit de grav“ în „tentativă de omor calificat“.
Două pedepse, niciuna cu executare
Răducea a fost condamnat la două pedepse de câte trei ani fiecare pentru fiecare dintre persoanele rănite. Contopite, adunate, calculate, pedepsele lui Răducea ajung la trei ani de închisoare.
Mai mult, aceiaşi magistraţi constănţei au decis să susende executarea acestei pedepse şi să îi stabilească un termen de încercare de 6 ani de zile.
El va fi obligat să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Tulcea, să anunţe orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte 8 zile, precum şi întoarcerea, să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă, să comunice informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele lui de existenţă.
A stat jumătate de an după gratii
Arestat preventiv la data de 27 septembrie, Constantin Răducea din Sarighiol de Deal (Beidaud) a stat după gratii până la data de 16 septembrie 2010, când a fost eliberat condiţionat.
Decizia poate fi atacată în recurs în termen de 10 zile de la comunicare.
Citiţi mai multe în Adevărul de Seară!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite