Tulcea: Transport gratuit pentru pensionari din ianuarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pensionarii circulă deocamdată cu bilet
Pensionarii circulă deocamdată cu bilet

Municipalitatea asigură pe tulcenii pensionari cu pensie mai mică de de 850 de lei că începând cu 1 ianuarie vor putea circula din nou gratuit cu autobuzele societăţii de Transport Public din subordinea Consiliului Local

„Ştiu că am creat supărări pensionarilor dar am încercat să le explicăm. Nu este vorba de câte curse fac în continuare autobuzele ci doar de faptul că pentru ca societatea să suporte această gratuitate era nevoie să virăm de la bugetul local 400.000 de lei. Nu aveam această sumă, ar fi trebuit să luăm aceşti bani de la altă zonă socială“, a declarat primarul Constantin Hogea.

Conducerea Primăriei a recunoscut că pe baza unor cereri personale, au fost acordate totuşi gratuităţi la transportul cu autobuzul în oraş pentru aproximativ 100 de persoane aflate în situaţii deosebite.

Gratuitatea pe mijloacele de transport în comun a fost eliminată din vara acestui an, având în vedere că bugetul local nu mai putea suporta subvenţia acordată Transportului Public în această direcţie pe ultimele luni ale anului.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite