Tulcea: Terenuri în municipiu pentru tinerii căsătoriţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aici va fi noul cartier
Aici va fi noul cartier

Loturi de 270 – 460 de metri pătraţi vor putea fi concesionate pentru câteva sute de lei anual. Tulcenii care au între 18 şi 35 de ani, care nu au deţinut niciodată teren sau locuinţă se pot înscrie la licitaţia pentru loturile puse la bătaie de Primăria Tulcea .

Terenurile vor fi concesionate pe o periodă de 49 de ani. Este vorba despre 53 de loturi în cartierul Mesteceni. Direcţia de Întreţinere şi Administrare a Patrimoniului Tulcea pune şi anumite condiţii: tinerii trebuie să aibă maxim 35 de ani, să nu fi avut locuinţă şi să folosească acest teren doar pentru construcţia unei case.
Un sfert din teren pentru tinerii căsătoriţi
Terenul este de 9,12 hectare, din care 2,50 ha sunt destinate concesionării pentru construcţia de locuinţe, iar restul pentru reconstituirea unor drepturi de proprietate. Terenul este liber de sarcini, dar în prezent el nu beneficiază de racorduri la utilităţi. Tinerii care câştigă licitaţiile sunt obligaţi ca în maxim un an de zile să se apuce de construit.
Condiţii de participare la licitaţie

Tinerii tulceni care îşi doresc un astfel de teren trebuie să nu aibă restanţe la bugetul local, nu trebuie să fi avut vreodată casă sau teren. De asemenea, vor fi respinşi cei care au mai câştigat licitaţii dar nu s-au prezentat pentru semnarea contractului.

Citiţi amănunte în cotidianul Adevărul de Seară!

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite