Tulcea: Tentative de omor în Delta Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrătorii Serviciului Poliţiei Deltei şi procurorul criminalist investighează două tentative de omor în localitatea Crişan din Delta Dunării.Comisarul-şef Ştefan Leonte, şeful Poliţiei Deltei, a declarat că un grup de localnici s-a luat la bătaie noaptea trecută.Două victime prezintă plăgi prin înjunghiere, fiind internate în stare gravă la Spitalul Tulcea,a adăugat Leonte.

Lucrătorii Poliţiei Deltei şi procurorul criminalist investighează două posibile tentative de omor la Crişan. Şeful Poliţiei Deltei,cms-şef Ştefan Leonte a declarat că în urmă cu jumătate de oră echipa de investigaţii a plecat la Crişan.Cele două victime internate la Spitalul Judeţean Tulcea nu pot fi încă audiate deoarece nu sunt stabilizate din punct de vedere medical.
„La momentul acesta, tot ceea ce ştim este că un grup de localnici a avut ceva de împărţit.Pe fondul consumului de alcool s-au încins spiritele, iar în urma altercaţiei,urmată de violenţe,doi bărbaţi au prezentat plăgi înjunghiate în zona abdomenului“, a precizat Leonte.
 Vom reveni cu amănunte.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite