Tulcea: Taxi-ul cu video-manele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Donia e interesat de confortul clientului
Marian Donia e interesat de confortul clientului

Fiecare are strategia sa de a-şi promova afacerea. Un taximetrist din Tulcea şi-a montat un mini-televizor în maşină. Pe durata cursei, clienţii săi pot urmări ce program doresc. În felul acesta, timpul trece mai repede şi mai atractiv, spune taximetristul.

Taximetristul Marian Donia, 37 ani, din Tulcea s-a gândit să-şi atragă clienţii într-un mod absolut inedit. Tânărul a investit într-un mini-televizor cu plasmă pe care l-a montat în maşină.  

„Eu m-am gândit că asta atrage în mod deosebit. Nu mai are nimeni în Tulcea un asemenea televizor. Oamenii sunt încântaţi, se uită la ce vor, dar de obicei preferă programele muzicale. Cu o melodie, un videoclip, timpul trece mai plăcut“, spune Marian Donia.
Maneaua curge din tavan
Din televizorul suspendat pe tavanul maşinii, maneaua răcneşte din toţi rărunchii. Dar nu este o preferinţă generală, spune Marian Donia. Tulcenii care solicită transportul pe rute mai lungi solicită diverse programe de televiziune. Unii vor talk-show, alţii muzică modernă, alţii, pe fugă, urmăresc o frântură din serialul preferat.

„Oamenii nu prea ştiu despre  televizorul meu. Eu sunt unicul taximetrist care are televizor din acesta. Ideea mi-a venit aşa din senin. De fapt am pornit de la ideea celor care fac transportul cu microbuzul sau autocarul. Am avut şi curse mai lungi, iar clienţii au preferat să se uite la un film sau la o emisiune ca să treacă timpul mai repede“, spune Donia.

Citiţi amănunte în cotidianul Adevărul de Seară!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite