UPDATE Tulcea: Tasin Sugaip a fost ucis în Anglia de un muncitor român!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tasin plecase în Anglia pentru a câştiga mai mulţi bani pentru familie
Tasin plecase în Anglia pentru a câştiga mai mulţi bani pentru familie

Poliţiştii englezi din Sussex au făcut primele clarificări după moartea tulceanului de 45 de ani plecat la muncă în Anglia. Rudele victimei au confirmat identitatea acestuia.

UPDATE După cum spune Emily Bridges, din cadrul poliţiei Sussex, bărbatul reţinut pentru crima petrecută pe 26 decembrie este originar din Hârşova.
Dacă printre rude şi prieteni mai exista o rază de speranţă legată de identitatea românului găsit mort pe data de 26 decembrie în Sussex, aceasta a fost spulberată după identificarea oficială.
Eugenia şi Sibel Sugaip, soţia şi respectiv fica, au identificat în mod oficial cadavrul, împreună cu Poliţia. Potrivit rezultatelor autopsiei, Tasin a murit din cauza multiplelor lovituri de cuţit primite în piept.
Criminalul a fost identificat
Cel care l-a omorât de comisarul de mediu tulcean este un alt român, Gheorghe Badea, în vârstă de 53 de ani, municitor la o fermă din Chichester. Acesta urmează să fie dus în faţa judecătorilor în cursul zilei de astăzi, transmite Poliţia din comitatul Sussex.
Reamintim că tulceanul Tasin Sugaip plecase la muncă în Anglia cu puţin timp înainte de Crăciun, după ce solicitase trei luni de concediu fară plată de la instituţia în care lucra în funcţia de comisar de mediu, Garda de Mediu –comisariatul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.El a fost găsit mort într-o fermă din comitatul Sussex, în ziua de 26 decembrie.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite