Tulcea: Suburbia Tudor Vladimirescu nu are lumină până la ora 16.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Enel Distribuţie Dobrogea, filiala Tulcea execută astăzi o serie de lucrări la reţelele electrice, motiv pentru care mai multe zone de municipiu nu beneficiază de energie electrică până la orele 16.00.

Este vorba de abonaţii de pe strada Mahmudiei, de la interesecţia cu strada Amurgului, până la intersecţia cu strada Salcâmilor, zona Dalco Tulcea şi suburbia Tudor Vladimirescu.

De asemenea, energia electrică va fi oprită până la orele 16.00 la consumatorii casnici şi agenţii economici din Dăeni, din zona CAP, dar şi din Topolog, respectiv abonaţii de pe drumul naţional spre Ciucurova, Poliţia, Circumscripţia Veterinară, Cabinetul medical uman şi Romtelecom.
Tot, astăzi, până la orele 17.00, nu vor beneficia de energie electrică abonaţii din Babadag, străzile Măcriş, Gheorghe lazăr, Vlad Ţepeş, toţi abonaţii din localităţile Panduru, Beidaud, dar şi din localitatea Baia (străzile Viitorului, Daciei, Răscoalei, Unirii, Blocuri Flotaţie, agenţi economici) şi din loclitatea Topolog (cartierul spre castelul de apă-Dalas, zona Centru, Primăria, Administraţia Fianaţelor Publice, Liceul Agricol, Brutăria, Căminul Cultural, Bloc Federalcoop, CEC Bank.

Până la ora 17.30 nu se va furniza energie electrică în localitatea Jurilovca, respectiv străzile Zorilor, Belşugului, Heracleea, Doloşman, Izvoarelor, Vânătorilor, Veteranilor, 6 Martie spre Hotel Albatros, 1 Mai, zona Grădiniţă-Cămin Cultural, Primărie, Poliţie, Romtelecom.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite