Tulcea: Subcomisarul Cristian Ladaru, şeful Poliţiei Municipiului Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asăzi, la sediul IJP Tulcea s-a desfăşurat concursul pentru ocuparea  postului de şef al Poliţiei Municipiului Tulcea. Pentru ocuparea aceastei funcţii de conducere s-au înscris cinci ofiţeri.

Comisarii Daniel Muhuleţ, Lucian Radu, subcomisarii Cristian Ladaru, Gabirel Subţirelu şi inspectorul principal Daniel Grădinaru au susţinut proba de interviu. Potrivit rezultatelor devenite oficiale astăzi în jurul orelor 17.00, subscomisarul Cristian Ladaru este noul şef al Poliţiei Municipiului, funcţie ocupară temporar de comisarul Neculai Cilichidreanu. Subcomisarul Daniel Ladaru are 31 de ani şi a lucrat la Biroul Investigaţii Criminale, la Servicul Cercetări Penale şi Poliţia Deltei, departamentul Cercetări Penale. Potrivit declaraţiei purtătorului de cuvânt al IJP Tulcea, comisarul Daniela Condrea, Cristian Ladaru este singurul ofiţer care a obţinut peste nota şapte.

„Nu am încă această calitate oficială, teoretic, în calitate de şef al Poliţiei Municipiului, nu pot să spun decât că vreau să mă pun la punct cu tot cea ce înseamnă această structură. Câţiva ani de zile, timp în care am activat în domeniul cercetării penale, nu am mai avut legătură cu municipiul, decât în cazul unor fapte de mare violenţă. Vreau să mă pun la punct cu toate problemele care sunt la nivelul structurii şi să iau nişte măsuri în consecinţă. Este prematur să mă pronunţ sau să dau declaraţii ce nu au proiecţie în realitate“, a spus în exclusivitate pentru Adevărul de Seară Tulcea, subcomisarul Ladaru. În ciuda zvonurilor care îl propulsau câştigător pe inspectorul Daniel Grădinaru ca fiind favoritul structurilor de conducere din minister şi administraţia locală, detaşarea subcomisarului Ladaru a fost surpriza de la ceas de seară avănd în vedere tinereţea acestuia. Se poate spune de data aceasta că a izbăndit competenţa.

 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite