Tulcea: Stă cu ghenele de gunoi sub fereastră!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Răileanu (56 de ani), pensionar din Câşla se plânge că de doi ani primăria Somova i-a pus în faţa ferestrei ghenele de gunoi. A făcut plângeri la Direcţia de Sănătate Publică, iar ghenele au fost mutate. De două luni, însă, gunoiul se strânge din nou în faţa ferestrei lui.

Primarul din Somova, Nicolae Coşovei, ştie că nu este convenabil pentru cetăţean să suporte mirosul gunoiului chiar la fereastră, dar spune că dacă mută ghenele toată lumea aruncă gunoiul în ghiol.



„Eu am tot căutat o altă soluţie, şi acum, când ajung în Tulcea, intenţionez să mă întâlnesc cu colegii mei să vedem ce alte zone mai avem disponibile pentru aceste ghene de gunoi. Din păcate, însă, dacă mutăm mai departe coşurile, toată lumea aruncă mizeria în ghiol, şi nici asta nu este bine. Oamenii pur şi simplu nu vor să mai meargă câţiva paşi să arunce gunoiul, de aceea am ales să lăsăm ghenele mai la stradă“, spune Nicolae Coşovei.



Localnicul Gheorghe Răileanu, însă, se plânge că de două luni, de când are ghenele iar la nas, nimeni nu l-a ajutat să rezolve problema: „Este o mizerie incredibilă aici. Toată lumea aruncă, practic, gunoiul la mine la geam. Miroase îngrozitor şi sunt şi câini. Eu, unul, nu mai suport“, spune Răileanu.
Bărbatul locuieşte de peste un deceniu în Câşla şi spune că de vreo doi ani se luptă cu aceste probleme. „Acum plec la Garda de Mediu, la Sanepid, vreau să fac plângeri peste tot, nu voi lăsa lucrurile aşa!“, spune Răileanu.

image
image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite