Tulcea: Societatea de gunoi nu plăteşte datoria la apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Instanţa a făcut lumină în litigiul dintre cele două firme ale municipiului
Instanţa a făcut lumină în litigiul dintre cele două firme ale municipiului

Cele două societăţi cu acelaşi acţionar, Consiliul Local, au finalizat procesul în care se certau pentru o datorie de 10.000 de lei, restanţă din 2008. Tribunalul a decis: firma de apă – canal a pierdut, cea de gunoi a câştigat

Procesul între firmele Consiliului Local a început în 2009, când AquaServ a cerut de la SC Servicii Publice suma de 10.000 de lei, restanţă de pe vremea când societatea de gunoi nu era decât o direcţie a Primăriei Tulcea. Între timp s-a schimbat statutul, astfel că datoria s-a pierdut între hârtii.
În urmă cu câteva zile s-a finalizat şi recursul în acest litigiu. Tribunalul Tulcea a decis definitiv şi irevocabil că dreptatea este de partea firmei de gunoi care, după ce şi-a schimbat din punct de vedere juridic forma de existenţă, nu mai are nicio datorie la furnizorul de apă al municipiului.
„Noi, ca societate, nu avem nicio datorie faţă de societatea AquaServ. Datoria era a Direcţiei, care acum nu mai există. Am câştigat pe fond, era de aşteptat să câştigăm şi în recurs”, a declarat Cezar Jipa, şeful SC Servicii Publice Tulcea.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite