Tulcea: Soacra violată revine în instanţă. Primul termen, săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu câteva zile dosarul în care Camelia Budea îşi acuză ginerele că a violat-o de două ori a ajuns pe rolul Judecătoriei Babadag. Primul termen a fost stabilit pentru data de 31 martie.

Violată în vara anului trecut, Camelia Budea (50 de ani) şi-a retras plângerea penală depusă împotriva ginerelui violator, Gheorghe Marinescu (35 de ani). La scurt timp după a înregistrat recurs la Tribunal, unde a cerut să redeschiă procesul, explicând motivele care au determinat-o să îşi retragă plângerea: probleme psihice. 
Fapta s-a petrecut în vara 2010. Gheorghe s-a deplasat, atunci, la domiciliul soacrei sale, din Babadag, fiind însoţit şi de soţia sa. Aici au consumat ceva alcool până spre seară, când doar soţia a plecat acasă. Bărbatul a rămas lângă soacra sa, întrucât era destul de beat şi nu prea mai putea ajunge acasă.
„A profitat de faptul ca a adormit lângă soacra sa, de 50 de ani, şi, peste noapte, Gheorghe Marinescu, prin violenţă, a întreţinut două raporturi sexuale cu victima, împotriva voinţei acesteia. Cauza a fost trimisă spre soluţionare la Judecatoria Babadag“, spune procurorul Laura Subţirelu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite