Tulcea: Şi-a sufocat concubina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simion Chiţaev (44 de ani), din Sulina,  şi-a omorât concubina, Axenia Butîlchin (65 de ani) după o ceartă declanşată pe fondul consumului da alcool. Acesta a sufocat-o pe femeie, după care a fugit. A fost prins de mascaţi, spun localnicii

Crima s-a petrecut în cursul săptămânii trecute. Simion a băut, s-a luat la harţă cu Axenia, concubina cu 20 de ani mai în vârstă, după care i-a suprimat cările respiratorii. După crimă, bărbatul din Sulina nu s-a predat, ci a ales să fugă, în ideea că va scăpa de responsabilitate.
Localnicii spun că acesta ar fi fugit prin Sfiştofca, acolo unde a fost prins de mascaţi şi adus în faţa justiţiei. În cursul zilei de ieri acesta a fost arestat.
„Propunerea de arestare preventivă a fost judecată ieri în regim de urgenţă. Simion Chiţaev a primit mandat de arestare pentru 29 de zile“, a declarat preşedintele Tribunalului Tulcea, judecător Carmen – Daniela Andrei.
Localnicii spun că omul, din cartierul Prospect din Sulina, era cunoscut ca fiind o persoană care consumă alcool destul de des şi care stârneşte scandaluri în astfel de momente.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite