Tulcea: Şi-a omorât fratele cu toporul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pătraşcu Vasile (48 de ani) din Greci a ajuns la închisoare după ce şi-a lovit cu toporul fratele, Ion (de 42 de ani). Vasile era cunsocut în comună ca fiind scandalagiu. Despre Ion vecinii spun că era un om mai liniştit

Vineri noaptea, după un scandal prealabil, presărat, se pare, şi cu ceva alcool, Vasile Pătraşcu şi-a lovit fratele cu toporul. Lovitura i-a fost fatală. Serviciul Judeţean de Ambulanţă a ajuns la faţa locului, dar nu a mai putut face nimic.
„Am fost solicitaţi vineri noaptea să intervenim pentru salvarea unui bărbat de 42 de ani, cu o plagă la nivelul gâtului. Nu s-a mai putut face nimic altceva decât constata decesul“, a declarat dr. Dumitru Vâlcu, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.
Primarul localităţii, Neculai Caraua, spune că Vasile Pătraşcu era cunoscut ca fiind un om mai puţin liniştit. Cei doi fraţi sunt, de fapt, din Nifon, şi au ajuns de abia acum câţiva ani în Greci. Despre Ion vecinii spun că era destul de liniştit, şi că în ultima perioadă îşi găsise un loc de muncă pe un tractor şi nu deranja pe nimeni. Vasile, în schimb, are o reputaţie de scandalagiu în Greci.
În cursul zilei de ieri Tribunalul Tulcea a dispus arestarea lui Vasile Pătraşcu pentru 29 de zile, până pe 16 octombrie. Decizia poate fi atacată în recurs.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite