Tulcea: Şi-a omorât concubina, a ieşit din închisoare şi apoi a încercat să îşi omoare fratele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul riscă ani grei de închisoare
Tânărul riscă ani grei de închisoare

Dumitru Axente din CA Rosetii a fost trimis în judecată pentru tenatativă de omor deosebit de grav după ce, în noiembrie, a încercat să îşi omoare fratele. Dumitru ieşise din închisoare în iunie 2009, unde  a stat 15 ani pentru că şi-a omorât concubina

Pe 9 noiembrie, pe fondul consumului frecvent de băuturi alcoolice, între fraţii Dumitru şi Aurel Axente din C.A. Rosetti a avut loc un conflict, soldat de această dată cu lovituri apte de a produce decesul. Astfel, după ce au consumat împreună 2-3 căni cu vin, la un moment dat, când victima a intenţionat să facă mâncare, aceştia locuind împreună la casa părintească, din spate său a venit inculpatul, care şi-a lovit fratele cu un ciocan în zona capului. L-a fugărit prin curte cu toporul, armă cu care l-a şi lovit în cap.  Aurel s-a ferit, astfel că s-a ales cu urechea şi gâtul tăiat. S-a speriat şi a fugit spre centrul localităţii, unde a fost găsit de un martor, care, văzând că victimei îi curgea sânge din zona gâtului, a  alertat autorităţile.  Ca urmare examinării medico-legale s-a stabilit că leziunile descrise pe corpul victimei au fost cauzate prin lovire cu un corp dur şi cu un obiect ascuţit, leziuni care, prin zona vizată, au pus în pericol viaţa victimei.
Recidivist
În anul 1998 Dumitru a fost arestat pentru executarea unei pedepse cu închisoarea de 15 ani  pentru comiterea unei infracţiuni de omor împotriva concubinei sale, fiind liberat condiţionat din executarea acestei pedepse la data de 10.06.2009, dată de la care, până la comiterea faptei pentru care a fost trimis în judecată, a locuit împreună cu fratele său la casa părintească.
 

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite