UPDATE Tulcea: Semafor periculos la Egreta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre semafoarele de la intersecţia dintre strada Babadag şi strada Păcii atârnă de azi dimineaţă. Sunt puse în pericol maşinile care trec prin zonă şi tulcenii care traversează regulamentar pe trecerea de pietoni

UPDATE 8.45. Directorul Direcţiei de Întreţinere şi Administrare a Patrimoniului, Daniel Pohariu, spune că semaforul a ajuns aşa pentru că a fost izbit de un copil aflat la volanul unui Ford.
„Aseară s-a întâmplat. Un copil cu un Ford a intrat în stâlp şi a picat semaforul. Am trimis oameni pe teren şi l-au luat de acolo. Semaforul nu mai reprezintă un pericol. Dar copilul acela da. Dacă nu a reuşit să se încadreze bine în patru benzi, vă daţi seama cum se descurcă la volan“, spune Pohariu.

image

De azi dimineaţă semaforul cu pricina atârnă deasupra intersecţiei. La orice bătaie de vânt mai puternică acesta ar putea să cadă şi să distrugă o maşină sau chiar să rănească un pieton care se angajează într-o traversare regulamentară.
„De la 7 dimineaţă, de când am plecat au la muncă, semaforul acela stă aşa, atârnat. Nu ştiu dacă este de aseară aşa, eu l-am văzut de abia azi dimineaţă. Este un pericol pentru orice şofer. Şi dacă Doamne fereşte cade în capul unui pieton? Eu le spun colegilor să o treacă prin altă parte, că-şi pot distruge maşina. Şi după aia cine ţi-o plăteşte?“, spune Cătălin Ion, de 31 de ani, şofer.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite