Tulcea: Seară specială „Dansez cu tine“ la fiecare sfârşit de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dansatori de toate vârstele sunt invitaţi să danseze la hotelul Egreta din Tulcea. Intrarea este liberă, iar tulcenii care vor să îşi marcheze astfel sfârşitul de săptămână pot veni de la ora deschiderii, de la 20.00. Dansul se încheie la miezul nopţii.

Este prima iniţiativă de acest gen organizată în municipiul Tulcea. Primele seri „dansante“ au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, iar la aceste petreceri au participat zeci de tulceni, de cele mai multe ori cupluri.
Aceste seri speciale pentru iubitorii dansului tradiţional, dar şi modern, au loc în fiecare vineri şi sâmbătă, mai puţin în zilele în care restaurantul este închiriat pentru evenimente. În acest caz conducerea va anunţa tulcenii că dansurile se amână.
„Ne-am gândit că astfel de seri nu se organizează nicăieri la noi în oraş şi cred că sunt necesare. Săptămâna trecut am avut inugurarea, în weekend am avut primele seri de dans. Cu toate că încă nu am început campaniile de promovare, la prima seară am avut circa 40 de clienţi şi sperăm ca, în timp, numărul celor interesaţi să crească“, spune Tina Ilie, director în cadrul hotelului.
Proiectul durează tot anul 2011 şi s-ar putea extinde, dacă va avea succes. Organizatorii spun că în viitorul foarte apropiat vor promova acest eveniment şi în mijloacele de transport în comun, astfel încât numărul celor interesaţi să fie cât mai mare. 
Petreceri pentru cei care preferă dansurile liniştite
Aceste evenimente sunt gândite ca un fel de seri petrecute în club, dar fără gălăgie, aglomeraţie şi fum. Publicul ţintă pentru aceste seri nu sunt neapărat cei trecuţi de prima tinereţe, dar şi tineri care preferă muzica bună şi o atmosferă plăcută:
„Chiar în prima seară am avut un grup mare de tineri care au dansat, s-au simţit bine, au ascultat muzica pe care şi-au dorit-o. Oricine poate merge la DJ-ul nostru şi poate solicita o anumită melodie. Este un altfel de club“, mai spune Tine Ilie.
Intrarea este gratuită şi nu există limită pentru consumaţie. Astfel, cei care doresc să participe la aceste seri „Dansez cu tine“ pot consuma doar o cafea.
Citiţi mai multe amănunte în Adevărul de Seară!


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite