Tulcea: Se sfinţeşte fundaţia Palatului Justiţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa va arăta viitorul Palat al Justiţiei
Aşa va arăta viitorul Palat al Justiţiei

PS Visarion, episcopul Tulcii, va fi prezent la ceremonia de sfinţire a fundaţiei. La ora 9 un sobor de preoţi oficiază slujba de sfinţire a fundaţiei viitorului Palat al Justiţiei de pe strada Toamnei, numărul 15,  din municipiul Tulcea

Palatul Justiţiei, clădirea în care vor funcţiona atât Tribunalul, cât şi Judecătoria Tulcea, este investiţia aşteptată de ani de zile atât de magistraţi, cât şi de contribuabili. La momentul de faţă magistraţii tulceni se înghesuie în săli mici, neîncăpătoare, păşesc pe podele care scârţâie şi scot capul dintre dosare aşezate peste tot din cauza lipsei de spaţiu.


Noul sediu va avea şapte etaje, cu o suprafaţă utilă de 5.000 de metri pătraţi. De asemenea, se va bucura de 40 de locuri de parcare (o altă problemă a actualului sediu, situat în vecinătatea Pieţei Noi).

Sfinţirea temeliei viitorului palat

„Vor fi realizate două săli mari de judecată ce vor ocupa aproape tot parterul, apoi la etajul doi vor fi alte cinci săli mai mici pentru completele de judecată specializate. Pe un etaj vor fi spaţii publice, birou de informare,fax, xerox, internet, iar de la etajul trei în sus sunt spaţii administrative, birouri" spune Cornel Georgescu, patronul firmei ce va efectua lucrarile, SC Coral SRL.

Citiţi amănunte în cotidianul Adevărul de Seară!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite