Tulcea: Se scot limitatoarele de viteză din tot municipiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trafic pe Isaccei
Trafic pe Isaccei

Iarna trecută cei care au deszăpezit oraşul au plătit cu vârf şi îndesat pentru pagube, astfel că anul acesta autorităţile vin cu alte măsuri, luate mai din timp.

De luni au început pregătirile pentru sezonul rece. Întrucât ne aşteptăm la ninsori cât de curând, oficialii Primăriei municipiului Tulcea au început deja  să „cureţe străzile“ principale în aşteptarea utilajelor de deszăpezire.
Au fost scoase limitatoarele de viteză
Cu toate că unele dintre ele de abia au fost montate pe arterele principale de circulaţie, angajaţii Direcţiei de Întreţinere şi Administrare a Patrimoniului Tulcea s-au apucat de scos limitatoarele. Pentru început, veţi remarca faptul că ele lipsesc cu desăvârşire pe strada 1848 şi de pe strada Isaccei.
Liber la viteză în tot oraşul!
Aceste limitatoare de cauciuc vor dispărea din tot oraşul. Acest gest ar fi trebuit făcut în fiecare an, dar se pare că acesta este primul an cu noroc pentru arterele ce urmează a fi deszăpezite.
„Anul trecut cei care au trecut cu utilajele peste limitatoarele noastre au plătit cu vârf şi îndesat tot ce au stricat, au tăiat, pe rând, aproape toate achiziţiile noastre. Anul acesta scoatem din noiembrie toate limitatoarele, ca să nu mai avem astfel de situaţii“, spune Daniel Pohariu, directorul Direcţiei de Întreţinere şi Administrare a Patrimoniului Tulcea (DIAP ).
Citiţi mai multe amănunte în Adevărul de Seară!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite