Tulcea: Se circulă din nou pe strada Prislav spre Gelco

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circulaţia s-a reluat
Circulaţia s-a reluat

Circulaţia spre zona industrială a fost reluată pe strada Prislav cu aproximativ şase luni mai devreme .Astfel, ocolirea zonei aflată în reabilitare pe strada Digului nu va mai fi necesară, evitându-se astfel alte evenimente neplăcute

Autobuzele cu muncitori nu mai sunt nevoite să circule pe digul blestemat sau pe varianta de avarie pusă la dispoziţie ca rută alternativă  de Primărie.
„Şi drumul ocolitor prin zona Zaghen poate fi folosit pentru traficul greu însă am grăbit reabilitarea străzii Prislav pentru autobuzele cu muncitori, pentru că vine iarna şi se va circula mai greu pe cealaltă rută. Acum se poate circula în condiţii bune.Din păcate sunt unii care circulă tot pe dig, dar o fac pe propria lor răspundere“ spne viceprimarul George Blejan.
Drumul de acces spre zona industrială est, respectiv bucata din strada Prislav dintre sensul giratoriu şi zona Gelco a fost finalizat provizoriu, spune şi şeful de şantier, reprezentantul firmei Glacial Prod.
„Vă rog să ţineţi cont de faptul că, conform proiectului drumul pe Prislav ar fi trebuit finalizat abia anul viitor în luna august. Cei de la Deltacons, care se ocupă de parte edilitară, lucrările de apă-canal, au finalizat la rândul lor mai repede lucrările şi noi am venit cu partea de dum, conform contractului de asociere.Toate acestea la solicitarea Primăriei, pentru ca bucata de opt sute de metri până la Gelco să poată fi folosită în această iarnă.Acum drumul este pietruit, iar după iarnă vom asfalta“ a declarat Dorin Onofrei, şef de şantier.
Oamenii sunt mulţumiţi
Deja pe drumul redeschis se circulă din plin, toate autobuzele cu muncitori renunţând la celelalte rute.
„Ştiu că femeile povesteau că tremurau de câte ori treceau prin zona accidentului de pe dig, chiar şi pe jos când treceau le era teamă. Şi acum lumea îşi face cruci când trece pe acolo, cu heirup, cu presiuni, uite că s-a muncit mai repede şi s-a dat drumul pe Prislav, deci se poate “ spune Gheorghe Răileanu.
„E bine că s-a facut drumul, noi duceam fetiţa la şcoală zilnic şi trebuia să ocolim fie pe dig, mergem cu maşina unui vecin, fie pe jos până la sensul
giratoriu de unde luam autobuzul“  spune Victoriţa Damian, o tulceancă ce locuieşte pe strada Prislav.
Deasemenea directorul Societăţii de Transport Public, Vladimir Şopov, spune că se va relua şi circulaţia autobuzelor pe bucata de drum reabilitată.
Citiţi mai multe amănunte în Adevărul de Seară Tulcea!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite