Tulcea: Se caută soluţii pentru evitarea inundaţiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inundatii Ceatalchioi
Inundatii Ceatalchioi

Vasile Gudu, prefectul de Tulcea, a participat ieri la o întâlnire de lucru a autorităţilor din judeţele Galaţi, Brăila şi Tulcea cu specialişti din domeniul apelor pentru găsirea unor soluţii tehnice în vederea înlăturării pericolului producerii de inundaţii în această regiune.

La eveniment au mai participat Victor Tarhon, preşedinte al CJ Tulcea, Ioan Boieru, vicepreşedinte al CJT, Romulus Ştiucă, director al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Delta Dunării, Constantin Lefter, directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Tulcea, un reprezentant al Administraţiei Rezervaţiei Delta Dunării.
„Este un lucru foarte bun că reprezentanţi ai autorităţilor celor trei judeţe afectate de inundaţii evaluează şi planifică într-un acelaşi cadru ceea ce reprezintă un subiect de interes comun: inundaţiile provocate de creşterea apelor Dunării. Este foarte important să previi astfel de situaţii iar după experienţa acestui an, întâlnirile de lucru cu autorităţile judeţelor vecine, la care să participe şi specialiştii din domeniul apelor, sunt cruciale”,  a concluzionat prefectul judeţului Tulcea, Vasile Gudu.
Întâlnirea a fost organizată la Prefectura Galaţi, la iniţiativa secretarului de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, Mihai Capră.



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite