Tulcea: Se caută fotografii cu păsări răpitoare pentru o expoziţie în Serbia. Vezi aici cum te poţi înscrie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcul Naţional Fruska Gora din Serbia împreună cu Federaţia Europarc organizează o expoziţie de fotografie cu tema „Păsări de pradă“, dedicată Zilei Europene a Parcurilor (ce se sărbătoreşte anual pe 24 mai).

Expoziţia va face turul oraşelor importante din Serbia. În acelaşi timp se vor organiza conferinţe şi seminarii, toate având scopul de a atrage atenţia faţă de problemele ecologice şi de a populariza protejarea acestor specii.
Sunt invitaţi să participe toţi fotografii amatori şi profesionişti care au în portofoliu fotografii în concordanţă cu tema expoziţiei. Termenul limită de depunere a lucrărilor este 10 mai 2011.
Termene şi reguli
Fiecare aplicant va trebui să trimită maximum 10 fişiere digitale pe adresa de e-mail dragita@gmail.com. Numai unul din fişiere va trebui să fie de dimensiune print (300 dpi, maximum 30 x 40 cm). Această fotografie va fi imprimată pe hârtie, expusă şi folosită la realizarea catalogului. Restul fişierelor vor fi de 600 de pixeli şi vor fi folosite la prezentarea web şi la realizarea CD-ului.
În acelaşi e-mail aplicanţii vor trebui să-şi trimită datele de contact (nume, adresă, website-dacă este cazul). De asemeni se vor specifica locaţiile în care au fost făcute fotografiile (localitatea şi ţara) şi dacă este posibil denumirea în limba latină a păsărilor fotografiate. Sunt binevenite şi observaţiile, impresiile şi anecdotele referitoare la păsările de pradă. Acestea nu sunt obligatorii şi nu vor influenţa procesul de selecţie.
Toate lucrările selectate vor fi expuse şi toţi participanţii vor fi pe deplin creditaţi. Expoziţia nu este un concurs şi nu vor fi câştigători. Fiecare fotograf va primi un catalog şi un CD cu toate lucrările selectate (în rezoluţie non-print) şi se va realiza şi o prezentare pe site-ul http://www.naturefg.com.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite