Tulcea: Se apropie Cupa Recoltei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipă de veterani
Echipă de veterani

La meciurile de fotbal vor fi invitaţi şi jucători veterani, cu vârste cuprinse între 35 şi 90 de ani. Meciurile se vor desfăşura pe terenul de fotbal din localitatea tulceană Rachelu. Aceasta este a treia ediţie a cupei

Evenimentul este organizat de Primăria Comunei Luncavița, Asociația cultural – sportivă „Partizanul“ Luncavița și Direcția pentru Sport a Județului Tulcea. Meciurile vor începe vineri, 15 octombrie, şi se vor desfăşura pe parcurul weekendului viitor .
De la fotbalul luncăviţean nu vor lipsi echipele de veterani ale localităților Luncavița, Măcin, Isaccea și Niculițel, cu vârste cuprinse între 35 și 90 de ani.
Programul meciurilor:
Vineri, 15 octombrie, sunt programate echipele Sarica Niculiţel şi Progresul Isaccea (de la ora 10.00), respectiv Partizanul Luncaviţa şi Arrubium Măcin, de la ora 12.00. Duminică la ora 10.00 va avea loc finala mică, iar la ora 12.00 – finala mare.
Festivitatea de premiere va avea loc în Piața Agroalimentară din Luncavița, la ora 15.00. Cupa Recoltei Old Boys la Luncavița 2010 se va încheia cu agapa tradițională, constând în delicioasele mâncăruri și băuturi locale: borș de pește, fasole cu jumări, vinul și ţuica de Valea Fagilor produse de Asociaţia Familială Tudor Paul . Vor cânta formațiile locale „Frații Costeanu – Radiev“ și „Kramma“.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite