Tulcea: Şcoala Nifon Bălăşescu, sărbătorită de Sfântul Nicolae

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micuţii au susţinut un program artistic
Micuţii au susţinut un program artistic

Cea mai veche şcoală din municipiu şi-a sărbătorit ieri 17 ani de existenţă sub noua denumire. În anul 1993, Şcoala Generală numărul 1, prima şcoală din muncipiu, şi-a schimbat denumirea chiar în ziua de Sfântu Nicolae

La evenimentul care a avut loc chiar în holul unităţii de învăţământ, elevii şcolii, de la cei mici la cei mari au prezentat un program artistic din care nu au lipsit poeziile, scenetele, dansul şi cântecul. De asemenea, au fost expuse lucrări plastice ale elevilor participanţi la diverse manifestări naţionale şi internaţionale.

„Este cea mai veche şcoală din municipiu, astăzi am sărbătorit 17 ani de când şcoala a primit botezul în 1993 sub numele de Nifon Bălăşescu. În şcoala noastră studiază copii preşcolari cât şi şcolari până la clasa a VIII-a. De la 1 septembrie, grădiniţa nr. 2 a intrat în structura şcolii noastre, fiind o grădiniţă cu program prelungit.

Este o şcoală cu învăţământ tradiţional dar procesul educaţional îmbină metodele tradiţionale cu metodele moderne, alternative, copiii fiind implicaţi în diferite proiecte educaţionale şcolare şi extraşcolare“, a declarat directorul şcolii, profesor Gina Grama.

Pe linia acestor activităţi, în această lună va fi lansat un nou număr al revistei Mărgăritare, scrisă de copii pentru copii.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite