Tulcea: Scandal la Insuliţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un puşti, împreună cu amicii săui, s-a apucat de aruncat cu pahare prin restaurant. L-au liniştit jandarmii cu o amendă de 500 de lei

În această noapte, la Insuliţă, pe la unu fără un sfert, trei tineri care consumaseră ceva mai multe băuturi alcoolice au spart pahare şi au intrat în discuţii aprinse cu ospătarii localului. Au creat o stare de panică în rândul celorlalţi meseni, iar cearta, spun oamenii legii, tindea să degenereze în alte manifestaţii de violenţă. Cel mai scandalagiu dintre ei s-a ales şi cu o amendă. Este vorba despre Cristian Ion (21 de ani) din Tulcea.
Au fost chemaţi jandarmii, care au mai calmat spritele încinse. „După mai multe discuţii purtate cu ospătarii şi alte persoane aflate la faţa locului a fost identificat I. Cristian, care a spart paharele şi a avut un comportament necivilizat, chiar agresiv cu personalul restaurantului şi echipajul jandarmeriei venit să aplaneze incidentul mai sus menţionat. Acesta a fost sancţionat cu 500 lei“, spune maior Liviu Stoica, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite