UPDATE Tulcea: Scandal cu săbii în Piaţa Veche!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Una dintre victimele pline de sânge
Una dintre victimele pline de sânge

Mai mulţi „pieţari“ tulceni au fost atacaţi azi în jurul orei 11,15 de mai mulţi indivizi de etnie romă.Atacatorii erau înarmaţi cu săbii şi cuţite şi au descins în piaţă din două taxiuri.

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea, Daniela Condrea, spune că a existat o sesizare în legătură cu acest scandal din Piaţa Veche, dar până să ajungă poliţia la faţa locului lucrurile s-au liniştit, astfel că nu s-a confirmat reclamaţia.
UPDATE: Niciuna dintre persoanele implicate  în altercaţia din Piaţa Veche nu a vrut să fie transportată la Spital. „Au refuzat categoric îngrijirile medicale, nu au vrut să fie transportaţi la Spital, pe motiv că nu au chemat ei Ambulanţa“, spune dr. Dumitru Vâlcu, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.
După cum povestesc martorii unul dintre atacatori a lovit direct în cap un bărbat în vărstă de aproximativ 55 de ani.
„Probabil că era ceva mai vechi că au venit cu ţintă.Unu s-a dat jos din taxi, a scos sabia şi l-a lovit pe un nene cu mustaţă, i-a crăpat fruntea, nu ştiu căt de adânc dar era plin de sînge peste tot.Apoi ăla plin de sânge a fugit, nu a vrut să stea să vină Salvarea şi Poliţia.S-au mai bătut pe aici, s-au fugărit cu săbiile, circ mare, lumea fugea,poliţişti nu erau.Când au venit totul era gata “ povesteşte un martor ocular ,vânzător la o tarabă din Piaţa Veche. Oamenii mai spun că scandalurile sunt dese şi că motivul ar fi de ordin financiar.
„Unii vin şi cer parte dacă vrei să vinzi în piaţă, vin peste oameni şi le iau din bani, dacă te opui vin cu săbiile, te ameninţă, dau din bani mai departe şi nu păţesc nimic dacă îi reclami“ povestesc vânzătorii de la tarabe.
Două Ambulanţe au intervenit în Piaţa Veche pentru îngrijirea răniţilor, însă mulţi dintre participanţii la încăierare au refuzat să meragă la Spital sau Poliţie, dispărând înainte de sosirea oamenilor legii.Vom reveni cu amănunte!

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite