Tulcea: Salarii mai mari pentru angajaţii de la centrul „Cristian“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consilierii au aprobat azi acordarea sporului
Consilierii au aprobat azi acordarea sporului

Cei 57 de angajaţi de la centrul de plasament pentru copii cu probleme neuropsihice vor beneficia de salarii cu 50% mai mari


Propunerea a venit din partea conducerii instituţiei, care spune că şi aceştia pot beneficia de un spor de condiţii deosebit de grele, în cuantum de 50% din salariu. Vineri consilierii judeţeni urmează să voteze această propunere a Executivului.
Şefa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului spune că acest drept stabilit prin ordin de minsitru a fost solicitat de către reprezentanţii sindicatului Sanitas.
„Ţinând cont de faptul că minorii de la Centrul de Plasament Cristian Tulcea sunt persoane cu handicap neuropsihic, care urmează terapie de recuperare şi reabilitare în cadrul centrului şi că această unitate se încadrează în categoria centrelor de recuperare şi reabilitare pentru persoane cu handicap neuropsihic, propunem acordarea sporului de condiţii deosebit de periculoase de 50%  personalului Centrului , personal ce a fost omis din anexa hotărârii de Consiliu Judeţean anterioare“, spune Dumitra Bădulescu.
Consilierii judeţeni au aprobat astăzi, în şedinţa ordinară a legislativului judeţean, acordarea sporului.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite