Tulcea: S-au ales membrii Consiliului Judeţean al Elevilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cei 19 reprezentanţi ai liceelor din Tulcea doi nu au putut participa din motive obiective. Cu majoritate de voturi, Vladimir Ivanov a fost reales preşedintele Consiliului Judeţean al elevilor

În această după amiază s-au ales cei nouă elevi tulceni care vor reprezenta liceele din judeţ la nivel naţional.
„Alegerile au fost unele democratice, s-a votat cu buletine de vot, cu ştampilă, totul a fost impecabil. Este pentru prima dată când aceste alegeri sunt organizate astfel şi în licee“, spune prof. Viorica Petre, inspector educativ.
Preşedinte al Consiliului a fost reales Vladimir Ivanov de la Colegiul Dobrogean Spiru Haret, vicepreşedinte a fost aleasă Florentina Oprea de la Grigore Moisil, iar secretar a fost aleasă Corina Breţcan de la Nicolae Cornăţeanu.
La Cultură a fost aleasă Ioana Ichim de la Grigore Moisil, la Concursuri şcolare şi extraşcolare Marin Veselin (Moisil), la Sport, Turism – Ionuţ Duduţă (Saligny). Avocatul elevului a fost ales George Cristian Şerban (Brad Segal), iar la Mobilitate, Informare a fost aleasă AlinaTănase (Brad Segal). 
„Principalul meu atu este acela că am experienţă, ştiu ce înseamnă un consiliu judeţean, un consiliu local, am participat la consilii naţionale“, spune Vladimir Ivanov, câştigătorul alegerilor de astăzi după amiază.

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite