Tulcea: S-a sinucis la 40 de zile după ce a fost omorât fratele lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Artimov (26 de ani) a fost găsit spânzurat azi noapte în curtea casei în care locuia alături de mama lui şi de tatăl lui vitreg. Vecinii spun că în urmă cu fix 40 de zile fratele lui mai mare, Simion, a fost omorât în afara localităţii, în urma unei altercaţii în bar.

Blestemul a lovit în plin în familia Artimov din Tulcea. La o lună după ce un băiat a murit lovit cu un topor în cap, mezinul familiei, Alexandru, s-a spânzurat azi noapte în curtea părinţilor, care locuiau în zona de est a municipiului Tulcea.
Nimeni nu înţelege de ce ar fi recurs băiatul la un astfel de gest, mai ales acum, când familia lui este extrem de necăjită, după moartea fratelui lui mai mare.
Alexandru era fratele lui Serioja Artimov, cel care în urmă cu doi ani a încercat să îşi omoare fosta soţie. La momentul de faţă Serioja execută o pedeapsă de şapte ani şi jumătate de închisoare.
„Familia lui e liniştită, cuminte, dar au parte numai de necezuri, Serioja este la închisoare, fratele lui a fost omorât, iar acum cel mic s-a spânzurat. Mai au doi fraţi care sunt cuminţi tare şi care locuiesc de ani de zile în Spania“, spune o vecină.
Vom reveni cu amănunte!



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite