Tulcea: S-a răzbunat dându-i foc la casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul provocat de sătean
Pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul provocat de sătean

Piroman la Slava Rusă: N. Mihai din localitate s-a certat cu vecina Fedosia şi a găsit soluţia „ideală“ pentru răzbunare: i-a dat foc la casă

Pompierii i-au stins cheful de răzbunare localnicului certat cu vecina lui. Ameninţările au mai curs de-a lungul timpului. Numai că ieri au şi devenit realitate. În jurul orelor 17.00, Inspectoratul pentru Situaţii de  Urgenţă „Delta” al judeţului Tulcea a fost solicitat să intervină urgent la proprietatea Feodosiei din comuna Slava Rusă, judeţul Tulcea.
„Staţia de pompieri Babadag a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi cu un echipaj de pompieri militari pentru localizarea şi ulterior lichidarea incendiului. După aproximativ trei ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost stins“, a declarat Daniela Rotaru, purtător de cuvânt al ISU Tulcea.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a constatat ca incendiul a fost provocat de N. Mihai, care anterior incidentului, pe fondul unor neînţelegeri cu proprietara, ameninţase că îi va da foc la casă, lucru care s-a întâmplat ulterior.
Piroman şi la Satu Nou 
Nu este singurul care foloseşte focul drept răzbunare. Dacă „piromanul“ de la Slava face acest gest pentru a se răzbuna pe vecini, un bărbat din Satu Nou şi-a dat foc la casă de două ori în aceeaşi zi în cursul sătpămânii trecute. Din câte se pare, omul ameninţa la răstimpuri că îşi va aprinde casa, lucru care s-a şi întâmplat, informaţia fiind confirmată şi de pompieri.



Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite