Tulcea: S-a răsturnat cu mopedul în şanţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia rurală a fost prima sosită la faţa locului
Poliţia rurală a fost prima sosită la faţa locului

Un bărbat de 54 de ani din Babadag s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat băut pe moped. Un altul a fost lovit de un autoturism care nu i-a acodat prioritate

S. Şefan, de 54 ani, din Babadag, în timp ce conducea un moped pe DN 22 în apropierea oraşului  Babadag, a pierdut controlul şi a căzut în şanţ, în afara părţii carosabile, suferind răni uşoare
În urma alcooltestului  rezultatul a fost 0,76mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care s-a întocmit dosar penal.

Un alt accident în care a fost implicat un moped a avut loc în municipiu.  P. Dan, de 22 ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto urism pe strada Barajului, nu a acordat prioritate unui moped, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerului de pe moped.

Ambii conducători posedau permis de conducere şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului, după cum ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea, Daniela Condrea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite