Tulcea: S-a pocnit cu o autoutilitară Iveco

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs pe DN 22A
Accidentul s-a produs pe DN 22A

Accidentul s-a produs aseară, chiar la intrarea în localitatea tulceană Nalbant. Un prahovean aflat la volanul unui Seat a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-un Iveco. Un singur pasager a fost rănit – cel din dreapta şoferului prahovean

Prahoveanul din comuna Izvoarele, R. Marian (42 de ani) conducea Seatul pe DN 22A, în zona localităţii Nalbant. S-a lovit cu un Iveco, autoutilitară condusă de gălăţeanul D. Sorin (31 de ani). Din accident a rezultat rănirea uşoară a pasagerului din dreapta lui Marian.
„Cei doi  nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice şi posedau permis de conducere conform categoriei. Cercetările continuă pentru stabilirea exactă a circumstanţelor care au condus la acest accident“, a declarat Daniela Condrea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea. Pasagerul rănit a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea pentru investigaţii.
În acest accident a fost solicitată şi descarcerarea, dar intervenţia pompierilor nu a mai fost necesară.
„Am fost solicitaţi în cursul zilei de ieri pentru descarcerarea pasagerilor dintr-un autoturism implicat într-un accident rutier în zona localităţii Nalbant. Până să ajungă descarcerarea la faţa locului, persoanele accidentate au fost scoase din autovehicul de către participanţii la trafic“, a declarat Daniela Rotaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite